"Hondenbungalow" op Seepark Kirchheim, Duitsland
www.hondenbungalow.com | betsie.huizingh@gmail.com

Voor de volgende doelgroepen zijn onze vakantiewoningen uitstekend geschikt of minder geschikt.

Mensen met honden. De tuin (terras en gras) van onze vakantiewoningen zijn rondom omheind met een metalen hek van 80cm hoog. Ook zijn de vakantiewoningen voorzien van faciliteiten voor honden en ligt direct tegen de bosrand van het park. 

Mensen die goed ter been zijn. Van wandelen, fietsen en van mooie natuur houden en/of sportief zijn. Vanwege het prachtige gebied met z'n vele heuvels en bossen.

Gezinnen met kinderen. Op het park is voor gezinnen veel ontspanningsmogelijkheden, oa. beachvolleybal, waterskiën, zwemmen in het stuwmeer of in de diverse zwembaden in de directe omgeving. Er is een heel mooi openlucht zwembad voor de hele familie in Kirchheim (op ca 5 km afstand) met een glijbaan van wel 55 meter lang en een wildwaterkanaal. Hier kun je voor weinig geld een hele dag heerlijk genieten met je gezin. Het zwembad met z'n vele zonneweides is geschikt voor alle leeftijden. (Het zwembad is gesloten bij slecht weer). 

Sportievelingen. Op het bungalowpark kun je een scala aan sport beoefenen. Voor golfliefhebbers is in Oberaula (op circa 4 km afstand) één van de mooiste 18 holes golfbaan (par 4-5) van Duitsland.

Motorrijders. De Duitse "autobahn" geeft je de ruimte om een snelle rit naar Kirchheim te maken. Het heuvelachtige landschap heeft veel wegen met fantastische bochtenpartijen. Dit maakt het een waar feest om verschillende toertochten te rijden.

Voor mensen die slecht ter been zijn kunnen onze vakantiewoningen met z'n splitlevel indeling een probleem zijn.Je mag je auto direct bij het begin van het toegangspad van onze woningen parkeren. Vanaf de weg zijn de woningen via een hellend/dalend toegangspad te bereiken. (ca. 12 mtr.) LET OP! Voor mensen en/of oude honden die erg slecht ter been zijn kan het toegangspad een probleem zijn.

Voor mensen die van hun rolstoel afhankelijk zijn, zijn onze vakantiewoningen met z'n splitlevel indeling en het hellende toegangspad niet geschikt.

De verhuur aan mensen JONGER dan 21 jaar en aan GROEPEN is uitgesloten. 

 Wakeborden op het stuwmeer

 Zandstrandje van het stuwmeer

Blik op Reimboldshausen met daar achter het stuwmeer van Seepark 

Het toegangspaadje naar de woning Seepark 73 is + 12 meter lang en + 60 cm breed.
Het hoogte verschil met de weg en de woning is ongeveer 3 meter
.

De auto parkeer je aan de rand van de weg aan
het begin van het toegangspaadje van Seepark 73. 

Hoogte verschil van 3 meter moet in 12 meter overbrugd worden.
Links zit een stevige metalen reling waar je je goed aan vast kunt houden.
 


www.hondenbungalow.com | betsie.huizingh@gmail.com