"Hondenbungalow" op Seepark Kirchheim, Duitsland
www.hondenbungalow.com | betsie.huizingh@gmail.com

FRÜHBUCHER-AKTION: Buchen Sie Ihren Urlaub 2025 jetzt zum Preis von 2024.
Die Aktion läuft bis zum 31-12-2024.


Vakantiehuis Seepark 106

TE HUUR: 6-persoons zeer hondvriendelijke vakantiehuis met omheinde tuin op bungalowpark "Seepark" te Kirchheim, Duitsland.
HONDEN GRATIS, WIFI GRATIS, ALL-IN Prijzen, PERSOONLIJKE ONTVANGST.

De ideale plek voor een ontspannen en zorgeloze vakantie voor hondeneigenaren. Meerdere honden zijn van harte welkom en er worden geen extra kosten voor in rekening gebracht. De tuin (terras en gras) van ons vakantiehuis is rondom omheind met een metalen hek van 80cm hoog. Het vakantiehuis is voorzien van faciliteiten voor honden en ligt direct tegen de bosrand van het park.

 Vakantiehuis Seepark 106:

Vakantiewoning "Seepark 106" ligt op een helling van een berg, hierdoor kijk je vanuit de vakantiewoning naar de mooie bossen van het stuwmeer en ligt direct tegen de bosrand van het park.
Ideaal voor een heerlijke wandeling met je hond(en). De tuin is omsloten door een goed onderhouden struikenrand, hierdoor geniet je op het terras en in de tuin van een heerlijke privacy. Tevens is de tuin omheind met een metalen hek van 80cm hoog. Hierdoor is Seepark 106 geschikt voor max. 2 middel grote honden of 3 kleine hondjes.
 

De locatie van deze woning is uitermate geschikt voor een ontspannen vakantie voor hondenbezitters met -/ of zonder kinderen. De woning “Seepark 106” (ca 80 m2 woonoppervlak) is gelegen aan de bosrand van het park op een kavel van ca 565 m2 eigen grond. De grote tuin (terras en gras) is rondom omheind met een metalen hek van 80cm hoog (aan de voor- en zijkant van de woning) waarin kind(eren) en hond(en) heerlijk kunnen ravotten. Het terras aan de voorkant ligt op het oosten en aan de zijkant op het zuiden. Er is altijd wel een plekje in de zon te vinden - of de schaduw zo je wilt. Rondom het metalen hek is een struikenrand waardoor je een heerlijke privacy hebt in de tuin en op het terras. Vooral ideaal als je hond(en) vaak blaft als hij/zij wandelaars of andere honden ziet. Vanaf deze locatie ben je met enkele stappen in een perfect wandelgebied. 

Voor de inrichting van de vakantiewoning Seepark 106 zie: Pagina Foto's Interieur 

Een blik op het toegangs-paadje naar Seepark 106

Het vakantiehuis "Seepark 106" met volledig omheinde tuin.

Stuwmeer bij het invallen van de schemering

 Zandstrandje van het stuwmeer op Seepark 
heerlijk voor een verfrissende duik

Start van de waterskibaan op het stuwmeer van Seepark 


www.hondenbungalow.com | betsie.huizingh@gmail.com