"Hondenbungalow" op Seepark Kirchheim, Duitsland
www.hondenbungalow.com | betsie.huizingh@gmail.com

FRÜHBUCHER-AKTION: Buchen Sie Ihren Urlaub 2025 jetzt zum Preis von 2024.
Die Aktion läuft bis zum 31-12-2024.

Vakantiehuis Seepark 73

TE HUUR: 6-persoons zeer hondvriendelijke vakantiehuis met omheinde tuin op bungalowpark "Seepark" te Kirchheim, Duitsland. 
HONDEN GRATIS, WIFI GRATIS, ALL-IN Prijzen, PERSOONLIJKE ONTVANGST.

De ideale plek voor een ontspannen en zorgeloze vakantie voor hondeneigenaren. Meerdere honden zijn van harte welkom en er worden geen extra kosten voor in rekening gebracht. De tuin (terras en gras) van ons vakantiehuis is vanaf januari 2016 rondom omheind met een metalen hek van 80cm hoog. Het vakantiehuis is voorzien van faciliteiten voor honden en ligt direct tegen de bosrand van het park.

Vakantiehuis Seepark 73

Vakantiewoning "Seepark 73" ligt op de zuidhelling van een berg, daardoor heb je vanuit de woonkamer, de eethoek in de keuken en het terras (op het zuiden) van de woning een prachtig panoramisch uitzicht over het dal, het stuwmeer met z'n dam en daarachter het schilderachtige dorpje Reimboldshausen.
Tevens kijk je uit op de landerijen en de uitgestrekte bossen van Hessen.
Het vakantiehuis ligt direct tegen de bosrand van het park. Ideaal voor heerlijke wandelingen met je hond(en). Heeft een grote omheinde tuin met een hek van 80cm hoog. Hierdoor is Seepark 73 geschikt voor max. 2 middel grote honden of 3 of 4 kleine hondjes.

De locatie van deze woning is uitermate geschikt voor een ontspannen vakantie voor hondenbezitters met -/ of zonder kinderen. De woning "Seepark 73" (ca. 80 m2 woonoppervlak) is gelegen aan de bosrand van het park op 654 m2 eigen grond. Wij hebben een grote rondom omheinde tuin (terras en gras) met een metalen hek van 80cm hoog aan de voorkant van het woning waarin kind(eren) en hond(en) heerlijk kunnen ravotten. Tevens is de tuin deels omheind door een goed onderhouden struikenrand waar je vanaf het terras goed overheen kunt kijken, maar door z'n ligging heb je voor de wandelaars op straat goede privacy. Naast de woning is ook een groot grasveld voor algemeen gebruik, waar natuurlijk ook op gespeeld kan/mag worden. Terwijl je zelf lekker op het terras in de zon zit te genieten van je drankje en geniet van het mooie uitzicht, kun je zorgeloos kijken naar je spelende kind(eren) en je hond(en).
 

Voor de inrichting van de vakantiewoning Seepark 73 zie: Pagina Foto's Interieur

 Zomer - genieten in Seepark 73

Het vakantiehuis "Seepark 73" met volledig omheinde tuin.

 Uitzicht vanaf het terras

 Uitzicht vanaf het terras in de herfst

Uitzicht vanaf het terras

Plattegrond Bungalowpark Seepark


www.hondenbungalow.com | betsie.huizingh@gmail.com