"Hondenbungalow" op Seepark Kirchheim, Duitsland

Routebeschrijving:

Via het bekende autosnelweg knooppunt in het midden van Duitsland - Kirchheimer Dreieck - bereik je eenvoudig en snel uit verschillende richtingen onze vakantiewoningen: 

Je gaat bij het Kirchheimer Dreieck afslag (87) Kirchheim van de Autosnelweg af en volg je de borden "Seepark". Dat staat aan het eind van de afrit aangegeven. Na ca. 4 kilometer bereik je het bungalowpark Seepark. Bij de ingang van het bungalowpark sla je rechtsaf. Bij het speeltuintje links aanhouden (richting Dorf 2 en 4), daarna de eerste weg rechts. Je mag de auto direct bij het begin van het toegangspad van onze woning parkeren (eerste paadje links). Vanaf de weg is de woning via een hellend toegangspad (ca. 12 mtr.) te bereiken. Het hoogte verschil tussen de weg en onze vakantiewoning is ca. 3 meter. 
LET OP! Voor mensen en/of oude honden die erg slecht ter been zijn kan het toegangspad een probleem zijn. Als je het eerste toegangspad links bent opgelopen ben je gearriveerd bij onze vakantiewoning nr. 73.

 

Voor vakantiewoning Seepark 106 sla je niet af bij de parkeerplaats, maar rij je door voor de Tempel & Ashram langs. Dan de eerste weg linksaf en direct rechtsaanhouden richting dorp 3. Voorbij de 2e grote parkeerplaats sla je links af. Dan weer de eerste weg links en daarna de eerste weg rechts.  Je mag de auto direct bij het begin van het toegangspad van onze woning parkeren (eerste paadje rechts). Vanaf de weg is de woning via een dalend toegangspad (ca. 12 mtr.) te bereiken. Het hoogte verschil tussen de weg en onze vakantiewoning is ca. 3 meter.
LET OP! Voor mensen en/of oude honden die erg slecht ter been zijn kan het toegangspad een probleem zijn. Als je het eerste toegangspad rechts bent afgelopen ben je gearriveerd bij onze vakantiewoning nr. 106. 

 

Nadat de factuur voor de vakantieperiode is voldaan ontvang je de informatie hoe je de sleutel van de vakantiewoning in ontvangst kunt nemen. 

 

Plattegrond Bungalowpark Seepark, Kirchheim 

 

 

Wegenkaart Kirchheim en omgeving.

Bij de rode pijl ligt bungalowpark "Seepark".

 

 

   

In het midden van Duitsland ligt Kirchheim

 

Duitsland met z'n deelstaten

 

 

Top