"Hondenbungalow" op Seepark Kirchheim, Duitsland

TE HUUR: 6-persoons zeer hondvriendelijke vakantiewoningen met omheinde tuin op bungalowpark "Seepark" te Kirchheim, Duitsland.

HONDEN GRATIS, WIFI GRATIS, ALL-IN PRIJZEN, PERSOONLIJKE ONTVANGST.

 

De ideale plek voor een ontspannen en zorgeloze vakantie voor hondeneigenaren. Honden zijn van harte welkom en er worden geen extra kosten voor in rekening gebracht. De tuin (terras en gras) van onze vakantiewoningen is rondom omheind met een metalen hek van 80cm hoog. De vakantiewoningen zijn voorzien van faciliteiten voor honden en liggen direkt tegen de bosrand van het park. Ideaal voor een heerlijke wandeling met de hond(en).

 

   

Betsie samen met Suzie en Luna in de tuin van "Seepark 73"

 

Verhuurder Betsie 

 

Sinds 2006 zijn we de trotse eigenaren van een fantastische vakantiewoning "Seepark 73" op het mooie bungalowpark "Seepark" in Kirchheim. De vakantiewoning is in 2015 gerenoveerd en voorzien van een nieuwe inrichting. Sinds februari 2017 zijn we ook de trotse eigenaar van een tweede vakantiewoning "Seepark 106". Deze is door ons gerenoveerd in 2017 / 2018 en ook voorzien van een omheinde tuin.
Het vakantiepark Seepark ligt in het schilderachtige Rotkäppchenland, in de Duitse bosrijke deelstaat Hessen, met z'n maar liefst 41% bos. Tevens wordt dit gebied de Rhön genoemd, naar de rivier de Rhön die hier stroomt.


Wij brengen in een van deze 2 vakantiewoningen meestal onze vakanties door met onze kinderen en de beide honden. 
Onze honden zijn onderdeel van ons gezin, daarom gaan we nooit op vakantie zonder onze honden. De hondvriendelijke opzet bij ons komt voort uit eigen ervaringen als wij toch een keer ergens anders op vakantie gaan met onze 2 honden. Wij merken dan hoe lastig het vaak is om meer dan één hond mee te kunnen nemen op vakantie, zonder er een kapitaal voor te moeten betalen. Bij onze hondvriendelijke vakantiewoningen is dit helemaal anders. Je trouwe viervoeter(s) is onderdeel van je gezin en kan daarom bij ons gratis mee. Wij verhuren daarom graag onze vakantiewoningen aan mensen met (meerdere) honden, omdat we weten dat je samen op vakantie wilt. Bij ons is je hond(en) echt welkom en niet alleen maar getolereerd.


De locatie van de vakantiewoningen en het bungalowpark is uitermate geschikt voor een ontspannen vakantie voor hondenbezitters met -/ of zonder kinderen. De woningen (ca. 80 m2) zijn gelegen aan de bosrand van het park op eigen grond en hebben een grote rondom omheinde tuin (terras en gras) met een metalen hek van 80cm hoog aan de voorkant van de woning waarin je hond(en) en/of je  kind(eren) heerlijk kunnen ravotten. Tevens zijn de tuinen deels omheind door een goed onderhouden struikenrand waar je goed overheen kunt kijken, maar door z'n ligging heb je voor de wandelaars op straat goede privacy. Terwijl je zelf lekker op het terras in de zon zit te genieten van je drankje en geniet van het mooie uitzicht, kun je zorgeloos kijken naar je spelende hond(en) en/of - kind(eren).

Lekker wandelen met de honden door het landschap is voor veel hondeneigenaren puur genieten. Genieten kun je hier volop, want je loopt direct vanaf het park het bosrijke landschap in waar je uren met je trouwe viervoeter(s) en overige gezinsleden kunt wandelen. Het maakt niet uit welke periode je gaat. Elk jaargetijde is even mooi, genieten van alle rust, maar genoeg te beleven.


Verhuurder: Betsie Huizingh


Bereikbaar via: GSM 0031622050001
of 00491773350315


E-mail: betsie.huizingh@gmail.com
 

 

 

 

 

 

 

Top